Algemene voorwaarden

Versie 1.0 – Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 20 januari 2021.

Algemeen
BBX Gifts & More is een webshop gevestigd in Heerlen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52089320. De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van BBX Gifts & More.


Producten
BBX Gifts & More is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen. BBX Gifts & More verbindt zich jegens de klant zaken te leveren die van deugdelijke materialen zijn vervaardigd en die nagenoeg gelijk zijn aan de afbeelding op de internetsite. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleur-verschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven de klant niet het recht de ontvangst of de betaling van het geleverde te weigeren, aanpassingen van zijn verplichtingen of enigerlei vergoeding van BBX Gifts & More te verlangen.


Prijzen
Alle prijzen zijn vermeld in euro’s. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.


Levering
Bij verzending door BBX Gifts & More: Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. BBX Gifts & More streeft ernaar om na ontvangst van uw betaling uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen te verzenden. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan neemt BBX Gifts & More contact hierover met u op. De voorraad weergegeven op de webwinkel kan afwijken van de werkelijke voorraad. Indien bestelde goederen niet voorradig zijn en de klant reeds heeft betaald doch levering op korte termijn niet mogelijk is, zullen de reeds betaalde gelden worden geretourneerd. Hiermee wordt de overeenkomst ontbonden.

Bij afhalen door de klant: BBX Gifts & More biedt ook de mogelijkheid uw bestelling, na afspraak, bij BBX Gifts & More af te halen. U kunt dit aangeven bij uw bestelling. BBX Gifts & More neemt contact met u op zodra de bestelling klaar staat.


Retourneren
Indien u het aangekochte artikel niet wenst te houden, kunt u dit binnen 14 dagen retour zenden (m.u.v. gepersonaliseerde producten) nadat u eerst BBX Gifts & More hiervan per email heeft geïnformeerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Indien het geretourneerde artikel door BBX Gifts & More in goede staat wordt ontvangen, zal het door koper betaalde bedrag (exclusief de verzendkosten) worden terugbetaald.


Wijzigen en/of annuleren
Indien u een order wenst te wijzigen of te annuleren zal BBX Gifts & More u €5,00 administratie- kosten in rekening brengen. Met uitzondering van gepersonaliseerde producten en bestellingen die reeds verzonden zijn, deze zijn niet te annuleren.


Verzendkosten
De artikelen worden verzonden via PostNL of DHL. De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL en DHL. BBX Gifts & More is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door de post. Kiest u voor pakket post, brievenbus pakket of verzending met Track & Trace is het pakket te volgen en op te sporen via de koeriersdienst. Kiest u voor verzending zonder Track & Trace en mocht uw pakket onverhoopt kwijt raken, kunnen wij of de koeriersdienst niets voor u betekenen. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (via info@bbx-giftsandmore.nl). De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant. BBX Gifts & More is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres.
U kunt er ook voor kiezen de producten bij BBX Gifts & More af te halen in Heerlen. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.


Betaling
Bij verzending door BBX Gifts & More: U dient het geld van de bestelling vooraf aan BBX Gifts & More over te maken. Dit kan middels iDeal betaling of via overschrijving per bank. Indien u kiest voor zelf overschrijven per bank ontvangt u na het plaatsen van de bestelling zo spoedig mogelijk een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het totaalbedrag inclusief de verzendkosten en een ordernummer. De betaling dient binnen 7 dagen overgemaakt te worden op rekeningnummer NL38KNAB0402743997 ten name van BBX Design te Heerlen o.v.v. het ordernummer. Na ontvangst van de betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per email. Heeft BBX Gifts & More na 7 dagen nog geen betaling van u ontvangen dan beschouwt BBX Gifts & More de bestelling als geannuleerd.

Bij afhalen door de klant: U dient contant of per pin te betalen bij afhalen of u kunt het factuurbedrag vooraf aan BBX Gifts & More overmaken. De betaling dient overgemaakt te worden op rekeningnummer NL38 KNAB 0402743997 ten name van BBX Design te Heerlen o.v.v. het ordernummer. Na ontvangst van de betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per email en kunt u de goederen komen afhalen. Voor gepersonaliseerde artikelen geld altijd een verplichting om vooraf te betalen.


Persoonsgegevens
Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door BBX Gifts & More. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.


Zet- en drukfouten
BBX Gifts & More is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website.


Wijzigingsrecht
BBX Gifts & More behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.


Copyright
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van BBX Gifts & More.