Retourbeleid

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent met je bestelling. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na verzenddatum te retourneren, zonder opgaaf van redenen. Retourneren is voor rekening van de klant. 
Uiteraard dient het product ongebruikt en onbeschadigd te zijn. 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. O.a. veel stickers en bijna alle geboortecadeau’s zijn altijd op maat gemaakt, doordat vorm/kleur en tekst bij iedere bestelling verschillen. Twijfel je of een product op maat gemaakt wordt? Stuur ons gerust een mail. 

Een product retourneren? Stuur een mail naar info@bbx-giftsandmore.nl, waarin je het ordernummer vermeldt en het artikel dat je retour wilt sturen. Wij adviseren om retour te sturen met een track & trace code, zodat je zeker weet dat het aan komt bij ons. Dit is uiteraard geen verplichting. Stuur het artikel ongebruikt en in originele staat terug naar:

BBX Gifts & More
Laurierstraat 22
6413 RP HEERLEN

Retouren voorkomen? Zorg dat je de productinformatie goed leest, dan weet je precies wat je koopt.

Annuleer je een bestelling voordat deze in productie is gegaan, dan betaal je €5,00 aan administratiekosten. Annuleren kan niet meer wanneer je bestelling al in productie is. Je dient hem dan gewoon retour te sturen.