Verzendinformatie

Onze levertijd is ongeveer 5 tot 10 werkdagen. Wij maken veel van onze unieke producten met de hand en op maat voor de klant, vandaar dat wij niet direct een dag later kunnen leveren. Zeker in drukke periodes, zoals de tijd voor Sinterklaas, Kerst, Moederdag etc, hebben wij deze levertijd ook echt nodig. 

Heeft u uw bestelling dringend nodig, neem dan even contact met ons op. We kunnen er op de meeste momenten zeker voor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Schrijf dit niet bij ‘opmerkingen’, omdat we deze pas lezen op het moment dat we uw order gaan maken.

Wij bieden alle poststukken aan bij PostNL of DHL. U ontvangt automatisch een track and trace code. Geen code ontvangen? Kijk even bij de ongewenste mail. 

Sommige bestellingen worden verpakt in een brievenbusdoos. Let er ook op dat u een brievenbus heeft die geschikt is voor een normaal formaat brievenbusdoos (A4). Als het pakketje retour komt doordat uw brievenbus te klein is (vooral bij oude huizen), moet u opnieuw verzendkosten betalen. Twijfelt u of uw brievenbus groot genoeg is? Geef dit dan aan bij bestellen, dan houden we hier rekening mee.