Wie zijn wij?

Wij zijn François en Mariëlle, wij hebben samen 3 kinderen. Onze oudste zoon Bryan van 14 jaar, een dochter Britt van 9 en zoon Xavi van 2. Zo is de naam BBX geboren. BBX Gifts & More is een onderdeel van onze andere bedrijven (BBX Design waar François al 11 jaar zijn creativiteit en kennis op grafische vormgeving en UI/UX design & web development gebruikt en BBX Coding waar hij op freelance basis in te huren is als software ontwikkelaar). Elk bedrijf heeft dus zijn eigen expertise.

Met het bedrijf BBX Gifts & More gaan wij ons samen richten op gepersonaliseerde producten, denk hierbij aan geboortecadeaus met de geboortegegevens erop, wegwijzers voor de geboorte van een kindje aan te kondigen, een bruiloft, communie of gewoon voor leuk in je tuin, je kan het zo gek niet bedenken. Moederdag en Vaderdag cadeau’s, maar ook voor het bedrukken van je bedrijfskleding of bedrijfsproducten. In de loop van 2022 zal ons assortiment aangevuld gaan worden met woonaccessoires, kinderspeelgoed, invulboekjes voor elke gelegenheid en leuke hebbe dingetjes. Mis je iets op onze site? Dan zouden wij het fijn vinden als je ons een berichtje stuurt zodat wij erheen kunnen kijken of we jou hiermee kunnen helpen.

Waar staan wij voor? Voor ons is het allerbelangrijkste een zo uniek mogelijk kwaliteitsproduct te maken voor onze klanten. Niet alleen prijs/kwaliteit moet goed zijn, maar ook de beleving van de klant staat hoog in ons vaandel. Elk product moet bij het uitpakken voelen als een cadeautje. Verder vinden wij het milieu ook belangrijk, daarom werken wij bijvoorbeeld samen met een plaatselijke frituur die zijn friet aangeleverd krijgt in dozen, wij nemen deze dozen dan weer over om hierin onze producten naar u te verzenden (een 2e leven dus), ook verlichten wij onze werk ruimte alleen met energie zuinige verlichting .

Waar en hoe komen onze producten tot stand? Onze werkruimte bevind zich op dit moment in onze kelder, aan ons grote bureau van 8 meter lang worden tijdens brainstorm sessies de producten bedacht, vervolgens ontworpen en geproduceerd en tot slot ingepakt voor verzending of afhaal.

Wij hopen je op deze manier een kleine inkijk te hebben gegeven in wie wij zijn en hoe wij werken.

Tot snel bij BBX Gifts & More

BBX Gifts & More - Handmade with Love